Михајло Пупин

1/3

Михајло Пупин

Средно електротехнико училиште на Град Скопје

2/3

Михајло Пупин

Средно електротехнико училиште на Град Скопје

3/3

Михајло Пупин

Средно електротехнико училиште на Град Скопје


ИНВЕСТИРАЈ ВО СВОЈАТА ИДНИНА ЗАПИШИ СЕ ВО ПУПИН

Вклопете се во иднината квалитетно ибразование практични вештини.

Проект CORELA - ERAMUS + 2018-2020 година

Започна проектот чиј носител е нашето училиште СЕТУ на Град
Скопје “Михајло Пупин„ - СКОПЈЕ, заедно со нашите партнери Школски
центар Крањ - Словенија, Универзитетот во Марибор (Словенија),
Техничкото училиште Руџер Бошковиќ - Винковци (Хрватска) и ДТК

СОРАБОТКА СО ЕВН МАКЕДОНИЈА НА ПОВИСОКО НИВО

Лабораторија за обновливи извори на енергија и енергетска ефикаснот

Настава во нов, современ кабинет за обновливи извори на енергија
и енергетска ефикасност

ОТВОРЕН ДЕН ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

ПОЧИТУВАНИ, ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА НА ДЕН 16.05.2020 ГОДИНА
(САБОТА) СО ПОЧЕТОК ВО 10.00 ЧАСОТ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ
СРЕДНО ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКО УЧИЛ НА ГРАД СКОПЈЕ
„МИХАЈЛО ПУПИН“ - СКОПЈЕ ЌЕ ИМА ОТВОРЕН ДЕН ЗА СИТЕ УЧЕНИЦИ ОД ДЕВЕТТО ОДЕЛЕНИЕ.
(во зависност од мерките за корона вирус овој ден може да се одложи)

Блог

Последни Новости